Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa Conferinta cu tema: “CONTORIZAREA INDIVIDUALA – CONVENTIILE INDIVIDUALE DE PLATA!”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa Conferinta cu tema: “CONTORIZAREA INDIVIDUALA – CONVENTIILE INDIVIDUALE DE PLATA!”

Astazi, 14 august 2014, reprezentantii InfoCons – InfoCons participa Conferinta cu tema: “CONTORIZAREA INDIVIDUALA – CONVENTIILE INDIVIDUALE DE PLATA!` organizata de  Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat la HOTEL IBIS NORD, SALA ENESCU.

In cadrul evenimentului vor fi dezbatutate atat prevederile reglementarilor europene si nationale care prevad obligativitatea contorizarii / repartizarii individuale si posibilitatea incheierii conventiilor individuale de plata cat si alte  subiecte de interes pentru membrii si reprezentantii asociatiilor de proprietari

La Conferinta participa reprezenati ai : A.N.R.E, APA NOVA BUCURESTI, PREFECTURII MUNICIPIULUI BUCURESTI, PRIMARIEI GENERALE A MUNICIPIULUI BUCURESTI, CONSILIULUI GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI, A.M.R.S.P, A.N.R.S.C., asociatiilor de proprietari din Bucuresti; RADET BUCURESTI, Serviciilor pentru Asociatiile de Proprietari din cadrul Primariilor de Sector, etc.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu