Reprezentantii InfoCons – InfoCons, participa astazi la forumul-dezbatere cu tema „Cum se va schimba clasa politică în urma alegerilor prezidențiale?”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii InfoCons – InfoCons, participa astazi la forumul-dezbatere cu tema „Cum se va schimba clasa politică în urma alegerilor prezidențiale?”

Reprezentantii InfoCons – InfoCons, participa astazi la forumul-dezbatere cu tema `Cum se va schimba clasa politică în urma alegerilor prezidențiale?’.

Scopul acestei dezbateri este de a stimula dialogul civic si de a-l transforma intr-un instrument functional si eficient in elaborarea de politici publice impreuna cu societatea civila si sa se să clarifice efectele rezultatului votului din 16 noiembrie asupra viitorului clasei politice din România.

Dezbaterea va avea loc la sediul Institutului de Studii Populare din București, str. Alecu Russo nr. 13-19, et. 1, apartament 3 .

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu