Reprezentantii InfoCons – InfoCons participa astazi in zona parcului Kiseleff la evenimentul „Ferma in oras – City Farm”

Reprezentantii InfoCons – InfoCons participa astazi in intervalul orar 09.00 -19.00 in zona parcului Kiseleff (Sos. Kiseleff intre Piata Victoriei si str. Arh ion Mincu),  la evenimentul `Ferma in oras – City Farm`, eveniment care face parte din campania de comunicare `Politica Agricola Comuna – Pentru radacini mai puternice` desfasurata in cele 28 de state ale UE si care are ca scop restabilirea legaturilor dintre oraseni si mediul rural – ca sursa de hrana, locuri de munca, dezvoltare rurala si mediu.

Evenimentul se adreseaza publicului larg iubitor de viata sanatoasa si natura si va cuprinde: un targ pentru producatori si artizani, prezentari de produse traditionale, naturale sau ecologice de catre producatori; demonstratii mestesugaresti; dezbateri (in cortul pe care il va amplasa Reprezentanta Comisiei Europene), jocuri, concursuri, un spatiu destinat animalelor mici si un program artistic. Se vor organiza ateliere de gatit traditional si slow food, degustare de produse etc.

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons  disemineaza materiale informative – educative realizate in cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare – “o9atitudine!`, pe diferite teme de interes  pentru vizitatori si participanti. Totodata consumatorii pot depunde sesizari in domeniul protectiei consumatorilor, iar agentilor economici expozanti li se va asigura consilierea si consultanta pe teme de protectia consumatorilor.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal