Reprezentantii InfoCons in vizita de studiu Salonic, Grecia

In perioada 2- 5 iunie 2015 o delegatie a InfoCons -InfoCons se afla in vizita de studiu la Salonic, Grecia desfasurata in cadrul  proiectului – S.E.S. – Sa Evoluam Sustenabil- REUSIM PRIN INCREDERE  Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, POSDRU/168/6.1/S/145501

 

Proiectul este  implementat in parteneriat de:

–          Asociatia Communication for Community;

–    InfoCons;

–          Confederatia Nationala a Persoanelor cu Dizabilitati din Grecia;

–          Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate;

–          Asociatia Institutul Român pentru Dezvoltare Sustenabila;

–          Asociatia 4CAREER

Proiectul se desfasoara in perioada octombrie 2014 – noiembrie 2015 si  isi propune crearea de noi servicii si oportunitati de (re)integrare socio-profesionala pentru persoane din grupuri vulnerabile, cu difcultati de integrare pe piata muncii. Partenerii au infiintat 11 structuri de economie sociala in cadrul a patru regiuni (Bucuresti- Ilfov, Sud-Est, Centru si Sud -Muntenia) care vor oferi 75 de locuri noi de munca.

Grupul tinta al proiectului este format din 132 de persoane vulnerabile expuse situatiilor de excludere si marginalizare sociala, intre care persoane de etnie roma, persoane cu dizabilitati, familii monoparentale,persoane afectate de saracie, care traiesc din venitul minim garantat si tineri care provin din institutii de protectia copilului.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

 

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal