Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la ZF Digital’12

Ieri, 16 octombrie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons! au participat la evenimentul organizat de Ziarul Financiar  – ZF Digital'12, ce a avut loc la hotel JW Marriot, eveniment in cadrul caruia unii dintre cei mai influenti manageri executivi si antreprenori din industriile online, IT si telecom au vorbit despre cum vad evolutia tehnologiei si vor dezvalui cum ne-ar putea influenta deciziile lor viata sau planurile de business.

Acest eveniment se deruleaza pe parcursul a doua zile – 16 si 17 octombrie – si este astfel organizat incat sa ii puna in valoare pe fiecare dintre speakeri si sa permita audientei sa vada care este viziunea fiecarui speaker in parte, cat si sa intre intr-un dialog direct cu acesta.

Invitati la acest eveniment sunt antreprenori din industria IT&C locala si international, dintre care amintim:

–          Inaki Berroeta, CEO, Vodafone Romania;

–           Jean-François Fallacher, CEO Orange Romania;

–           Stefanos Theocharopoulos, CEO Cosmote & Romtelecom;

–           Tim Stevens, Editor in chief Engadget;

–           Dan Bulucea, CEO Google Romania;

–          Florin Talpes, CEO Bitdefender etc.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal