Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat la sedinta Consiliului Consultativ al Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Domeniul Energiei

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat la sedinta Consiliului Consultativ al Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Domeniul Energiei

Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons au participat astazi, 13.12.2013, la sedinta Consiliului Consultativ al Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Domeniul Energiei. In cadrul sedintei, a fost prezentat Proiectul de Ordin pentru aprobarea regulilor privind achizitia energiei electrice pentru acoperirea consumului propriu tehnologic aferent retelelor electrice.

De asemenea, au fost dezbatute Proiectul de Ordin de modificare a Regulamentului privind stabilirea modului de colectare a contributiei pentru cogenerarea de inalta eficienta si de plata a bonusului pentru energia electrica produsa in cogenerare de inalta eficienta, aprobat prin Ordinul Presedintelui A.N.R.E. nr. 9/2011 s Proiectul de Ordin de modificare a Metodologiei de determinare si monitorizare a contributiei pentru cogenerarea de inalta eficienta, aprobata prin Ordinul Presedintelui A.N.R.E. nr. 10/2011.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu