Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat astazi la conferința de lansare a proiectului „Vârsta a treia – prioritate pe agenda publică”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat astazi la conferința de lansare a proiectului „Vârsta a treia – prioritate pe agenda publică”

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat astazi la conferința de lansare a proiectului `Vârsta a treia – prioritate pe agenda publică`, proiect initiat de Asociația C.A.R.P. “OMENIA`, împreună cu partenerii săi, Institutul pentru Cercetarea Calității Vieții și Opportunity Associates România.

Venituri reduse, discriminare, lipsa unor oportunități de îmbătrânire activă, locuințe decente și adaptate, insuficiența serviciilor socio-medicale sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă persoanele vârstnice, de aceea, problematica vârstei a treia trebuie să reprezinte o prioritate pe agenda publică. În acest context, proiectul îşi propune să crească rolul de advocacy al Federației Naționale “OMENIA` a C.A.R.P. din România, constituită din 137 de asociații, cu un număr de peste 1.400.000 de membri pensionari la nivel național.

InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine! – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu