Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au fost prezenti la Forum-ul National al IMM-urilor

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au fost prezenti la Forum-ul National al IMM-urilor

Ieri, 20 mai 2014, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, au participat la Forum-ul National al IMM-urilor cu tema “Directii de imbunatatire a mediului de afaceri etic pentru dezvoltarea IMM-urilor`. Acest eveniment este inclus in campania “Saptamana europeana a IMM-urilor`, editia 2014, coordonata de catre Directia Generala Intreprinderi si Industrie a Comisiei Europene.

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu