Reprezentantii InfoCons –InfoCns participa la cea de-a șasea ediție a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat

Astazi, 11.12.2014 reprezentantii InfoCons -InfoCns participa la cea de-a șasea ediție a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat, desfașurata cu sprijinul Ministerului Mediului și Schimbarilor Climatice.Evenimentul se desfasoara  la Hotel Intercontinental, Sala Fortuna, etaj 21.

InfoCons -InfoCons este Partener al acetsui Proiect alaturi de ECOTIC, Alucro  și Hotnews.ro

In cadrul Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat sunt premiate proiecte derulate in domeniul protecției mediului și utilizarii eficiente a resurselor dezvoltate de companii, ONG-uri, instituții publice și de invațamant.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal