Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania au participat la lucrarile Comisiei de Dialog Social din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania au participat la lucrarile Comisiei de Dialog Social din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Astazi, 07.11.2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – infoCons au participat la lucrarile Comisiei de Dialog Social din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

In cadrul intalnirii au fost dezbatute proiectele de acte normative initiate si avizate in luna octombrie 2013, si anume:  Proiectul de Hotarare a Guvernului privind aprobarea Orientarilor strategice nationale pentru dezvoltarea durabila a Carpatilor pentru perioada 2014-2020 si Proiectul de Ordin privind modificarea si completarea Ordinului ministrului agriculturii, padurilor, apelor si mediului, al ministrului sanatatii si al presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor nr. 523/808/351/2003 pentru aprobarea Normelor cu privire la natura, continutul, fabricarea, etichetarea gemurilor, jeleurilor, marmeladelor de fructe si a piureului de castane, indulcit, destinate consumului uman.

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal