InfoCons este alături de asociațiile de proprietari, precum și de toate asociațiile înființate în baza legi, în vederea recuperării taxei Radio-TV cuprinsă dintr-o eroare în facturile emise de către furnizorii de energie electrică și achitate până în prezent.

Contactează acum Centrul Național de Consiliere și Consultanță a Consumatorilor în Domeniul Energiei la numărul de telefon 021 9615* sau transmite gratuit sesizarea ta cu privire la această situație, fie prin e-mail, la adresa [email protected], fie completând direct formularul de sesizare online.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu