InfoCons Rechemare Produs

InfoCons aduce în atenția consumatorilor rechemarea produsului MÂNCARE DESHIDRATATĂ TREKKING PUI CURRY CU OREZ FĂRĂ GLUTEN.

În cele ce urmează este redat comunicatul oficial:

„Stimați clienți,

Vă mulțumim pentru încrederea acordată atunci când ați achiziționat unul sau mai multe din aceste produse. Din păcate însă, am detectat un conținut de oxid de etilenă mai mare decât limita stabilită de reglementări într-un ingredient al produsului de mai jos, pentru anumite loturi de produse. În mod concret una dintre materiile prime utilizate în realizarea produsului (carbonatul de calciu) a prezentat valori peste media admisă de reglementările în vigoare.

Am decis să retragem următoarele produse și loturi:

RECHEMARE PRODUS

Loturile vizate sunt retrase de pe piață, unele din aceste produse au fost totuși vândute înainte de această retragere între 28 iunie și 16 august 2021 inclusiv.

Dacă aveți unul din aceste loturi, vă rugăm să nu mai consumați acest produs și să îl returnați în magazin pentru a fi schimbat sau pentru o rambursare, la alegerea dumneavoastră (chiar dacă produsul este incomplet).

În cazul în care nu vă puteți deplasa la magazin, vă rugăm să contactați centrul nostru de relații cu clienții la numărul 021.408.5005 conform programului afisat pe www.decathlon.ro la sectiunea „contactati-ne”, pentru a obține răspunsuri la întrebările dvs.

Echipa FORCLAZ vă mulțumește pentru înțelegere și își cere scuze pentru neplăcerile cauzate.

Perioada minima de afișare până în data de 8 decembrie, 2021”

Știați că?! E171- interzis de UE începând cu anul 2022!

Sursa: A.S.V.S.A.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal