Protocol colaborare InfoCons – InfoCons – Romexpo

InfoCons  a incheiat un protocol de colaborare cu S.C. Romexpo S.A. ce are ca obiect participarea organizatiei la targurile si expozitiile ce se vor desfasura in cadrul Romexpo.

In perioada 20 – 23 septembrie 2012 are loc Targul EXPO TIP la care  reprezentantii si voluntarii organizatiei vor fi prezenti in pavilionul C5 standul 107 unde vor disemina materiale informativ educative realizate in cadrul Campaniei Nationale “o9atitudine!` ,pe diferite teme de interes  pentru vizitatorii la targ.

InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal