Protectia-Consumatorilor.ro: Studiu de piata a carburantilor in Municipiul Brasov

Asadar, acum rezultatul este la indemana oricui: cea mai ieftina motorina cu pretul de 5, 37 ron o gasim la Lukoil in trei statii diferite si anume: Statia Brasov 3 Grivitei, Statia Brasov 5 Harmanului si Statia Brasov 6. Cea mai scumpa motorina are un pret de 5, 84 ron si se gaseste in statia Noua si in statia Brasov 1 Rozelor, ambele apartinand de benzinaria Rompetrol.

In cazul benzinei, gasim cea mai ieftina marca la Rompetrol, statia Brasov 2 Bartolomeu de 5, 36 ron, iar cel mai piperat pret, 6, 25 ron, il gasim atat in statia Rompetrol Noua, cat si la Rompetrol Tractorul.

Studiul comparativ  a fost realizat in ziua de joi, 21 iulie.

Totodata, A.N.P.C.P.P.S. Romania, membra in cadrul retelei International Consumer Research&Testing, prezinta consumatorilor teste comparative pe diferite produse (produse electrocasnice, ape minerale, telefoane mobile, mp3, alimente). Mai multe teste comparative, cat si testul integral al studiului de piata al carburantiilor din Municipiul Brasov gasiti pe site-ul www.testecomparative.ro si in revista InfoCons.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal