Protectia-Consumatorilor.ro: Prima Etapa a Proiectului “Scoala de Vacanta – Recreatia Mare” a ajuns la final!

    La ceremonia finala au luat parte reprezentatii A.N.P.C.P.P.S. Romania impreuna cu elevii si profesorii implicati in program, parintii, dar si Primarul Orasului Pantelimon.

    Copiii participanti au pregatit un moment special pentru aceasta festivitate, moment ce a inclus cantecele si poezii in limbile straine aprofundate in timpul proiectului. Pe langa acestea, elevii au prezentat si o sceneta de teatru, dupa schita `Bacalaureat` scrisa de Ion Luca Caragiale. Aceste momente au fost primite cu aplauze de public. La sfarsit, toate persoanele implicate in proiect, atat elevii cat si profesorii, au primit diplome de participare, dar si cadouri din partea A.N.P.C.P.P.S. Romania.

     Amintim ca programul pe care elevii l-au avut in intervalul 1 iulie-31 iulie a cuprins activitati interesante printre care amintim : `Matematica distractiva `, Club de lectura `Mouse-ul de biblioteca`, limbi straine, `English My Love`, ` Le jeux en francaise`,  dar si ateliere de lucru, precum quilling, origami, pictura, dans, teatru, activitati educative, moral-cetatenesti si de protectia mediului, activitati sportive si competitii.      

      Pentru dupa-amieze, a existat un program de vizite la Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti`, Muzeul National Cotroceni,Muzeul National al Literaturii Romane,Gradina Botanica ‘Dimitrie Brandza’ si s-au  vizionat filme artistice specifice varstei lor. Mai mult, copiii implicati in proiect au avut ocazia de a vizita si o sectie de politie si de a studia indeaproape mai multe atributii specifice exclusiv politiei, cum ar fi identificarea  amprentelor.

    Pe aceasta cale, am dori sa multumim tuturor partenerilor care ne-au sprijinit in derularea acestui proiect printre care mai amintim: City Grill, Cris-Tim, Coca-Cola, Petrom, Snack 4U, Danone, Diverta, HDS Inmedio, Universal Music Romania, Afi Palace Cotroceni, The Light  Cinema Liberty Center, Birotip Top 2000 si Koh-I-Noor Hardtmuth.

    Mentionam ca obiectivul acestui proiect a fost sprijinirea elevilor defavorizati din punct de vedere material si cresterea motivarii scolare pentru ca prin formarea competentelor, prin stimularea curiozitatii si atitudine pozitiva sa putem pregati consumatorii informati ai viitorului.  

     Vizitati acum pe pagina noastra de Facebook “ Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor o9atitudine`sa site-ul www.protectia-consumatorilor.ro pentru a vedea mai multe poze de pe durata intregului proiect `Scoala de Vacanta-Recreatia Mare`.

     Acest proiect a fost incununat de succes si Asociatia a reusit sa isi atinga scopul propus initial abordand o9atitutdine vis-a-vis de pregatirea consumatorilor de maine. Mai mult, ne dorim ca acest proiect sa fie primul dintr-o serie lunga si invitam pe toti cei interesati sa ne sustina sa ne contacteze la adresa pr@protectia-consumatorilor.ro!

 

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal