Protectia-Consumatorilor.ro – o9atitudine! Top 10 cele mai economice televizoare!

Testarea acestui consum se face pe baza consumului in modul pornit, oprit si stand-by.
Testele sunt realizate in parteneriat cu International Consumer Research& Testing – ICRT in laboratoare acreditate la nivelul Uniunii Europene. Pe website-ul www.testecomparative.ro puteti gasi o varietate si mai mare de parametrii de testare a acestor produse, de la fidelitatea sunetului pana la claritatea imaginii sau versatilitatea interconectarii cu alte tipuri de aparate.

1. TOSHIBA 26SL738G

2. LG 15EL9500

3. PHILIPS 26PFL3405

4. PHILIPS 26PFL3405H-12

5. LG 26LE3300

6. SONY KDl-26EX302

7. SAMSUNG UE26C4000

8. LG 32LE3300

9. PANASONIC TX-L26C20E

10. LG 26LD320

Pentru mai multe informatii despre acest Test Comparativ in varianta completa viziteaza pagina www.testecomparative.ro !

Despre: International Consumer Research & Testing (ICRT) este unica organizatie internationala independenta specializata in cercetare si testare in domeniul protectiei consumatorului. ICRT este un consortiu global, avand ca membri peste 35 de organizatii de protectia consumatorilor dedicate cercetarii si testarii de produse si servicii in interesul consumatorilor din intreaga lume.

Despre: InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor. Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal