Protectia-Consumatorilor.ro – o9atitudine! Afla cate kilocalorii are painea pe care o consumi!

     De aceasta data, A.N.P.C.P.P.S. Romania a comparat valoarea energetica continuta de painea feliata de pe piata.

     Astfel, un sfert din painea feliata care se gaseste pe piata nu are specificat numarul de kilocalorii pe eticheta. Cel mai mare numar de kilocalorii o are painea Bongrana, Toast Mediteranean cu un numar de 289 kilocalorii pe 100 de grame. La polul opus, cu cel mai mic numar de kilocalorii pe 100 de grame se afla painea HapiHap, Felii de Toast Integral cu 217 kilocalorii.

Ajuta-ne sa te ajutam!

     Descarca studiul integral de pe site-ul www.teste-comparativ.ro, sectiune ‘Studii’ si verifica kilocaloriile din painea pe care o consumi. Profita de informatiile care iti sunt la indemana oricand, chiar pe eticheta, pentru a beneficia de produse conforme, achizitionate in cunostinta de cauza!  
     Pentru mai multe informatii despre acest studiu comparativ pe etichete privind valoarea nutritionala continuta de sortimentele de paine feliata de pe piata romaneasca, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro sau scrie-ne pe adresa pr@protectia-consumatorilor.ro!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal