Protectia-Consumatorilor.ro- o9atitudine! Afla cate kilocalorii are branza topita pe care o consumi!

Acum, poti afla cate kilocalorii consumi pe 100 de grame de branza topita, fie ca este feliata, la triunghiuri, la cuburi sau la sul. A.N.P.C.P.P.S. Romania a studiat etichetele si a aflat pentru tine aceste informatii.

Rezultatele au dovedit ca, din cele 61 de produse comparate, 13 produse nu au mentionate informatiile nutritionale pe eticheta. Descopera singur cate kilocalorii au restul sortimentelor de branza topita!

Ajuta-ne sa te ajutam!

Descarca studiul integral si verifica branza topita pe care o consumi. Profita de informatiile care iti sunt la indemana oricand, chiar pe eticheta, pentru a beneficia de produse conforme, achizitionate in cunostinta de cauza. Numai asa poti afla ce contin produsele pe care le cumperi si cate kilocalorii consumi in doar 100 de grame de branza!

Pentru mai multe informatii despre acest Studiu Comparativ pe etichete , privind numarul de kilocalorii continute de sortimentele de branza topita de pe piata romaneasca, viziteaza pagina https://www.infocons.ro/ro/teste-comparative/ sau scrie-ne pe adresa de e-mail: pr@protectia-consumatorilor.ro.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal