Protecția Consumatorilor – de ce este importantă pentru tine

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Protecția Consumatorilor – de ce este importantă pentru tine

Consumers International lansează două noi resurse cu scopul facilitării și conștientizării drepturilor consumatorilor.

Materialele au fost pregătite pentru a introduce tematica protecției consumatorilor în mediul guvernamental, al afacerilor și în sociatate civilă, fiind redactate în concordanta cu Liniile de ghidare în domeniul Protecției Consumatorilor revizuite de Națiunile Unite în 2015.

Materialele pot fi accesate mai jos:

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal