Proprietatea Intelectuala DPI – Dr.ing.Sorin Dobircianu

In temeiul si in considerarea aprecierilor marcate, accentuat, in raport cu intreaga activitate InfoCons, a conducerii acestei entitati de importanta strategica nationala si, de asemenea, de anvergura exclusiva europeana si, totodata, inalt prestigiu international, in conformitate cu prezentul cadrul legislativ care reglementeaza si asigura complexele activitati ale acesteia, in contextul reglementat de formulele de ‘compliance leveraging’, asezonate si optimizate, intrutotul, cu algoritmii si metodologiile aferente sistemelor de legislatie europeana in materie si in domeniu, am privilegiul de a releva, mai jos, cateva considerente circumscrise tematicilor in speta.

  • Proprietatea intelectuala se refera, explicit, la creatii precum inventii, opere, desene, simboluri, produse, numele si imaginile utilizate de companii si intreprinderi si inseamna, la modul foarte general, drepturi alocate creatorilor si proprietarilor de lucrari, ca rezultate ale creativitatii umane intelectuale. Aceste lucrari pot fi in domeniul industrial, stiintific, literar și artistic. Ele pot fi sub forma unei inventii, unui manuscris, software sau nume de business

Articolul integral AICI 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal