Proiectul EUROPEAN VAGABONDS in cadrul Programului Erasmus+

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Proiectul EUROPEAN VAGABONDS in cadrul Programului Erasmus+

In perioada 30 Iulie – 19 August 2015 InfoCons participa in calitate de Partener al Proiectul ‘EUROPEAN VAGABONDS ‘ – schimb de experienta intre tineri, cofinanțat de Uniunea Europeana prin programul ‘Erasmus+’.

Proiectul se desfașoara in Danemarca unde 25 de tineri din : Romania, Spania, Franta, Polonia si Danemarca vor calatori in Nortjylland unde vor indeplini anumite sarcini si vor promova nonformal notiunile de: cetatenie europeana, cetatenie activa si value creation Europa 2020.

Erasmus +

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu