Procedura de schimbare a furnizorului de energie electrica – Revizia I

Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania au participat la dezbaterea publica a proiectului de reglementare intitulat ‘Procedura de schimbare a furnizorului de energie electrica – Revizia I` organizata de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei la sala de sedinte aflata la parterul cladirii S.C. Hidroelectrica S.A. Au fost reprezenati atat ai furnizorilor de enrgie, ai distribuitorilor de energie electrica cat si a asociatiilor de protectia consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal