Problemele medicale minore pot deveni periculoase – Schimbarea stării de spirit

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Problemele medicale minore pot deveni periculoase – Schimbarea stării de spirit

Anumite probleme medicale, precum o căzătură sau arsurile de stomac, par o nimica toată atunci când suntem tineri. Odată cu vârsta însă, acestea pot deveni mai grave și ne pot afecta mai mult decât ne-am aștepta. De exemplu:

Activitatea redusă, adaptarea la schimbări în viața de zi cu zi sau medicamentele (inclusiv cele care controlează presiunea sângelui, opioidele și tratamentele cu hormoni) vă pot afecta starea de spirit. De asemenea, aceste schimbări pot fi `activate` de unele probleme de sănătate, precum hipotiroidismul și deficiențele de vitamine.

Este important să nu vă ascundeți sentimentele de anxietate sau depresie pe care le resimțiți. Depresia este una dintre cele mai comune și periculoase boli ale secolului XXI, de aceea este esențial să vorbiți cu un medic specialist despre posibilitatea unui tratament.

Citește și:

– Cum pot deveni arsurile de stomac periculoase

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons Asigurări pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine! Ne puteți contacta la:

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615.

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal