Problemele medicale minore pot deveni periculoase – Arsurile de stomac

Anumite probleme medicale, precum o căzătură sau arsurile de stomac, par o nimica toată atunci când suntem tineri. Odată cu vârsta însă, acestea pot deveni mai grave și ne pot afecta mai mult decât ne-am aștepta. De exemplu:

Arsurile de stomac ocazionale pot fi tratate rapid cu un antiacid luat din farmacie. Dar dacă acestea se repetă pe parcursul anilor și mai ales dacă suferiți de boala refluxului gastroesofagian, țesutul esofagial se poate slăbi din ce în ce mai mult.

Citește și:

TVA pentru automobilele cumpărate în străinătate

Persoanele în vârstă sunt în special susceptibile la contractarea unor efecte secundare, precum infecțiile, ce pot fi cauzate de antiacizii folosiți. Niciun antiacid nu ar trebui luat pe o perioadă mai lungă de un an.

Puteți rezolva aceste probleme prin mici schimbări în stilul dumneavoastră de viață. Pierdeți din greutate, evitați alimentele care vă pot cauza arsuri la stomac, faceți sport și încercați să nu mai mâncați nimic cu câteva ore înainte de culcare.

Citește și:

– 10 lucruri despre achizițiile online

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons Asigurări pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine! Ne puteți contacta la:

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615.

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal