Prima sedinta a Grupului de Lucru InfoCons – A.N.A.T.

            In data de 31 octombrie 2012, a avut loc prima sedinta a Grupului de Lucru  – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (A.N.A.T) si InfoCons (InfoCons).

            Sedinta a avut loc la sediul A.N.A.T., unde va functiona si Secretariatul General al Grupului de Lucru.

            Grupul de Lucru a fost constituit la initiativa miscarii de protectia consumatorilor, pentru a veni in sprijinul cetatenilor in calitatea lor de consumatori in domeniul turismului.

            In cadrul acestei sedintei au participat din partea A.N.A.T – Dl Dragos Anastasiu, D-na Emilia Golita, D-na Lucia Morariu, D-na Corina Martin,  Dl Oleg Pelivan, D-na Elena Miron, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania, precum si reprezentanti ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal