Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Conștientizării Risipei și Deșeurilor Alimentare

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, v-a susține un discurs cu ocazia Zilei Internaționale a Conștientizării Risipei și Deșeurilor Alimentare.

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale împreună cu Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București au deosebita plăcere de a vă invita să participați la evenimentul dedicat Zilei Internaționale a Conștientizării Risipei și  Deșeurilor Alimentare, eveniment desfășurat sub campania “Și tu poți proteja planeta! Împreună dăm startul la reducerea risipei de alimente.”
Evenimentul se va desfășura on-line, în data de 29 septembrie, orele 10.00-11.30 și urmărește să aducă în atenția publicului, încă o dată, importanța consumului inteligent de alimente, în contextul unei risipe alimentare globale uriașe.
Risipa alimentară produce efecte însemnate asupra economiilor mondiale, asupra bunăstării locuitorilor acestei planete și are implicații majore asupra mediului înconjurător.
Vă invităm, astfel, să participați la acest eveniment și să vă alăturați inițiativei de a contribui în mod conștient la diminuarea efectelor produse de risipa alimentară și așteptăm înscrierile dvs. la adresa de e-mail cristina.stanciu@bioresurse.ro.

Agenda evenimentului o puteți consulta aici.

 

 

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal