Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la Conferința `Excelența în afaceri. Modelul EFQM – soluție pentru creșterea competitivității`.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la Conferința `Excelența în afaceri. Modelul EFQM – soluție pentru creșterea competitivității`.

Evenimentul este organizat sub auspiciile Președinției României la Consiliul Uniunii Europene de către Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), în colaborare cu EFQM (the European Foundation for Quality Management) și JASPERS.

Principalul obiectiv al conferinței vizează prezentarea și promovarea Modelului EFQM de EXCELENȚĂ, ca instrument de evaluare și creștere a performanțelor și competitivității companiilor și organizațiilor. Prin aplicarea acestui model, organizațiile pot să-și identifice punctele tari, dar și zonele în care ar trebui să aducă îmbunățiri, pentru a-și crește și a-și consolida poziția pe o piață globalizată și în continuă schimbare.

Evenimentul se desfășoară în Aula Carol I, a Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București.

Citește și:

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal