Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la Conferința Europeană în domeniul standardizării

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la Conferința Europeană în domeniul standardizării – Standards advance and deepen the Single Market.

Conferința este organizată în contextul deținerii de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, de către Ministerul Economiei și Organismul Național de Standardizare – ASRO, cu participarea comisarului european pentru Piața internă, Industrie, Antreprenoriat și IMM-uri, doamna Elżbieta Bieńkowska.

Evenimentul are loc la București, la Palatul Parlamentului și va reuni un număr mare de reprezentanți de nivel înalt ai comunității de standardizare, ai industriei, precum și ai Comisiei Europene și ai altor părți interesate din domeniul standardizării europene.

Citește și:

Risipa de alimente = Gaze cu efect de seră = Schimbări climatice

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal