Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la conferința ‘Aplicarea Noului Regulament General privind Protecția Datelor’.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă astăzi, 26 Ianuarie 2018, în calitatea de speaker la conferința ‘Aplicarea Noului Regulament General privind Protecția Datelor’.

Conferința este organizată cu ocazia Zilei Europene a Protecției Datelor și se va desfășura la Palatul Parlamentului începând cu ora 11:00.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal