Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la Cina de Gală Mexicană cu ocazia inaugurării săptămânii gastronomice `México de mis Sabores`

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la Cina de Gală Mexicană cu ocazia inaugurării săptămânii gastronomice `México de mis Sabores`

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă astăzi, 20 Martie 2017, la Cina de Gală Mexicană organizată de Ambasada Mexicului în România cu ocazia inaugurării săptămânii gastronomice `México de mis Sabores`.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu