Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la cea de-a XXVIII-a Adunare Generala ANEC, Bruselles

În perioada 15-16 iunie 2017, Sorin Mierlea – Președinte InfoCons, în calitate de reprezentant din partea României, participă la cea de-a XXVIII-a Adunare Generală a ANEC – The European Consumer Voice In Standardisation, desfăsurată la Brussels, la Thon Hotel EU.

Pe agenda de lucru vor fi discutate următorele:

  • Aprobarea agendei de discutii;
  • Rezoluții și minute ale celei de-a XXVII-a întâlniri;
  • Prezentarea Raportului ANEC de către Domnul Arnold Pindar – Președinte ANEC;
  • Adoptarea raportului financiar aferent anului 2015;
  • Raportări pe diferite segmente din ANEC: accesibilitate și societatea digitala, sustenabilitare și servicii, securitatea copiilor și dispozitivele electrocasnice, etc.
  • Prezentare din partea Comisiei Europeane și EFTA
  • Prezentare `Construind o Piață Interna Europeană a protecției consumatorilor: complementarități și sinergii între ANEC și BEUC`

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal