Președintele InfoCons , Sorin Mierlea , este prezent în cadrul emisiunii „Alege Responsabil” de pe Trinitas TV vorbind despre ingredientele din ciocolată

Presedintele InfoCons , Sorin Mierlea , va fi prezent in fiecare joi, vineri si sambata in cadrul emisiunii „Alege Responsabil” de pe Trinitas TV.

InfoCons a realizat un studiu pe produsele tip cutii cu bomboane (trufe, praline si bomboane cu ciocolată) ce se regăsesc pe piața din România.

În total au fost analizate 126 de produse. 

Citește întregul studiu despre ciocolată AICI

Aplicația InfoCons, dezvoltată independent și transparent, unică la nivel internațional, este disponibilă în 33 de limbi pentru a facilita utilizarea și înțelegera informațiilor pentru toți consumatorii , în limba maternă. Aplicația InfoCons cu peste 3.000.000 de produse agroalimentare, cosmetice, electronice și electrocasnice oferă acces direct la:

• Scanarea codurilor QR de pe etichetele energetice ale produselor electrocasnice și ale dispozitivelor electronice;

• Scanarea codurilor de bare ale produselor agroalimentare pentru a afla ingredientele, numărul și tipul aditivilor alimentari, alergeni, cantitatea de zahăr, sare, calorii;

• Toate numerele utile și de urgență la nivel local, național și internațional;

• Alertele pentru produsele alimentare și nealimentare;

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal