Președintele InfoCons participăla Cina de bun venit din cadrul Conferinței `Consolidarea aplicării legislației privind siguranța produselor (alimentare și nealimentare) în UE`

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Președintele InfoCons participăla Cina de bun venit din cadrul Conferinței `Consolidarea aplicării legislației privind siguranța produselor (alimentare și nealimentare) în UE`

Domnul Sorin Mierlea, președintele InfoCons participă astăzi, 16 septembrie 2019, la Cina de bun venit în cadrul Conferinței `Consolidarea aplicării legislației privind siguranța produselor (alimentare și nealimentare) în UE`.

Conferința va avea loc în București.

Agenda evenimentului se poate vedea aici.

Citește și:

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: [email protected]

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu