Participarea Federatiei Asociatiilor de Consumatori / A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons la dezbaterile care au loc in Comisia juridica, de disciplina si imunitati

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Participarea Federatiei Asociatiilor de Consumatori / A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons la dezbaterile care au loc in Comisia juridica, de disciplina si imunitati

Astazi, 28.01.2015, reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons participa la dezbaterile care au loc in cadrul Comisia juridica, de disciplina si imunitati, din Camera Deputatilor, la care au fost prezenti reprezentanti ai: Ministerului Finantelor Publice, Ministerului Economiei, Bancii Nationale a Romaniei, organizatiilor profesionale patronale, organizatiilor societatii civile,etc.

In cadrul sedintei, se vor dezbate urmatoarele proiecte de acte normative: PLx 579/2014- Proiect de Lege privind insolventa persoanelor fizice;PLx 544/2014 Propunere legislativă privind aprobarea unor măsuri fiscal pentru stimularea consumului şi relansarea activităţilor economice.

Lx 547/2014 Propunere legislativă ‘Legea antreprenorului social’;PLx 550/2014 Proiect de Lege pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr.4/2014 privind prorogarea unor termene prevăzute în Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.2/2014 pentru modificarea şi completarea Legii nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din România cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu