Participarea A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons la sedintele Grupurilor de lucru consultative din cadrul Ministerului Delegat pentru Dialog Social

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Participarea A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons la sedintele Grupurilor de lucru consultative din cadrul Ministerului Delegat pentru Dialog Social

Astazi, 08.07.2014, reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons au participat din nou  la sedintele Grupurilor  de lucru consultative din cadrul Ministerului Delegat pentru Dialog Social:

–    Grupul de lucru consultativ pentru dezvoltare durabila si protectia

mediului.

–  Grupul de lucru consultativ pentru politici sociale, incluziune si economie sociala

–  Grupul de lucru consultativ pentru dezvoltare comunitara, mediul rural si agricultura

Scopul acestor Grupuri de Lucru  este de a stimula dialogul civic si de a-l transforma intr-un instrument functional si eficient in elaborarea de politici publice impreuna cu societatea civila.

Toate sedintele vor avea loc la sediul Ministerului Delegat pentru Dialog Social din Blv. Magheru, Nr.7, sector 3, Bucuresti, Sala de Sedinta.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu