Astazi, 08 august 2013, domnul Sorin Mierlea Presedinte al InfoCons -InfoCons,  a participat in calitate de speaker la seminarul de informare, constientizare si instruire din cadrul proiectului “Studiu privind modalitatile de promovare la nivel national a sistemului Uniunii Europene (UE) de management de mediu si audit (EMAS) si de incurajare a participarii voluntare a organizatiilor in cadrul EMAS conform legislatiei europene in domeniul EMAS si a schemei comunitare de acordare a etichetei UE ecologice, asumate prin preluarea Regulamentului Parlamentului European si al Consiliului (CE) nr 66/2010 din 25 noiembrie 2009 privind eticehta ecologica “ organizat de Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice prin Directia Evaluare Impact si Controlul Poluarii, desfasurat la Hotel Ambient, Brasov.

Acest eveniment reprezinta cel de-al VI-lea seminar, dintr-o serie de seminarii planificate a fi organizate in cele 8 regiuni de dezvoltare  ale Romaniei, in perioada 2013-2014.

Scopul seminarului  este de a facilita accesul la informatii prin utilizarea de mijloace functionale, de a informa publicul asupra obiectivelor si a componentelor principale ale acestor instrumente europene, de a informa si instrui organizatii publice sau private in legatura cu modalitatile de aplicare si inregistrare.

In cadrul seminarului au mai luat cuvantul :

–          Domnul Octavian Patrascu – Director -Directia Evaluare Impact si Controlul Poluarii – Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice;

–          Doamna Felicia Ioana – consilier superior – Directia Evaluare Impact si Controlul Poluarii – Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice;

–          Doamna Corina Ditu – verificator de mediu EMAS -SRAC CERT SRL Bucuresti;

–          Doamna dr. Rodica Mihai – coordonator EMAS, Agentia pentru Protectia Mediului Sibiu;

–          Doamna Andreea Roset – coordonator proiect;

–          Domnul dr. Mihai Baltador – Cercetator stiintific Gr. 1- Presedinte Fundatia de Perfectionare Profesionala in Administratia Publica Sibiu;

–          Doamna Maria Daniela Toma – Consilier superior – Directia Evaluare Impact si Controlul Poluarii – Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice;

–          Doamna Madalina Radulescu – Manager ;

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal