Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons  participa astazi, 25.06.2014, la sedinta Consiliului Director ASRO unde se vor analiza urmatoarele:

  1. Raportul de activitate ASRO pentru perioada ianuarie-mai 2015
  2. Realizare BVC ianuarie-mai 2015/ Estimare realizare BVC 2015
  3. Programul de Standardizare Nationala 2015- stadiu
  4. Informare privind proiectului de lege privind standardizarea nationala (HCD 1477). Influenta aprobarii legii 388/2015 asupra statutului ASRO-masuri necesare
  5. Informare privind membrii ASRO si (HCD 1472)
  6. Gradul de realizare al HAG aprilie 2015 si a HCD martie 2015
  7. Diverse

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu