Astazi, 09 iunie 2015 domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons -InfoCons participa incepand cu ora 13.00 la sedinta Consiliului Consultativ al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (A.N.R.E.).

In cadrul sedintei de astazi pe Ordinea de zi vor fi dezbatute urmatoarele :

 – Ordin privind modificarea Ordinului președintelui ANRE nr. 53 din 19 iulie 2013  pentru aprobarea Metodologiei de stabilire a tarifelor pentru serviciul de transport al energiei electrice

Prezinta dna director general Maria Manicuta

 – Ordin pentru aprobarea contractelor-cadru pentru serviciul de distribuţie a energiei electrice

Prezinta dna director general Maria Manicuta

– Ordin privind aprobarea tarifelor zonale aferente serviciului de transport pentru introducerea de energie electrică în reţea (TG), practicate de operatorii economici din cadrul sectorului energiei electrice

Prezinta dna director general Maria Manicuta

 – Ordin pentru modificarea si completarea Regulamentului privind cadrul organizat de tranzacţionare pe piaţa centralizată de gaze naturale administrată de Operatorul Pieţei de Energie Electrică şi Gaze Naturale OPCOM – S.A., aprobat prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 52/2013

Prezinta dna director general Alina Tache

–  Ordin pentru aprobarea Metodologiei de stabilire a tarifelor aplicate de furnizorii de ultimă instanță clienților finali.

Prezinta dl director general Marian Cernat

 6.Dezbaterea Ordinii de zi a Comitetului de Reglementare din data de 10.06.2015

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu