Participare sedinta Comisiei pentru eticheta UE ecologica

Astazi, 23 iunie 2015 reprezentantii InfoCons – InfoCons participa la sedinta   Comisiei pentru eticheta UE ecologica ,  ce se desfasoara la sediul ANPM din strada Splaiul Independentei nr. 294, Sala de Consiliu,  in cadrul careia se vor analiza documentatiile de reinnoire a ceritificatelor de acordare a etichetei UE ecologice, depuse de societatile S.C. DURAZIV COLOR S.R.L. si S.C. SIVI CROM S.R.L.

InfoCons -InfoCons este membra a Comisiei pentru acordarea etichetei UE ecologice.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal