Participare sedinta Comisie pentru eticheta UE ecologica

Sorin-Mierlea-InfoCons-Protectia-Consumartorilor

Domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons -InfoCons participa astazi, 19 mai 2015 incepand cu ora 12.00, la sedinta Comisiei pentru eticheta UE ecologica desfasurata la sediul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor.

In cadrul aceste sedinte va fi dezbatuta prelungirea Certificatelor  de acordare a etichetei UE ecologice pentru produsele: amorsa de zidarie-G8101,  vopsea ZERTIFIKAT PLUS-V8140N, vopsea ECOLUX-seria V8200, apartinand societatii KOBER.

InfoCons -InfoCons este membra a Comisiei pentru acordarea etichetei UE ecologice.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal