Participare la targul de mobila – BIFE – SIM 2013

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Participare la targul de mobila – BIFE – SIM 2013

InfoCons  – InfoCons, participa in perioada 17 – 21 septembrie 2013, la BIFE-SIM 2013 – targ de mobila, echipamente si accesorii din Romania ce se desfasoara la ROMEXPO. La acest targ, vor participa peste 300 de producatori, importatori si distribuitori de mobilaechipamente si accesorii din Romania si din alte 10 tari: Austria, Bulgaria, Danemarca, Elveția, Germania, Italia, Polonia, Taiwan, Thailanda si Turcia.

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sunt prezenti cu un stand unde vor disemina materiale informative-educative realizate in cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare – “o9atitudine!`, pe diferite teme de interes  pentru vizitatori si participanti.

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu