Participare la sedinta Consiliului National al Federatiei Nationale C.A.R.P. Omenia

Astazi, 16 mai 2013, domnul Sorin Mierlea, Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons a participat la lucrarile Consiliului National al Federatiei Nationale “Omenia` a Caselor de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor din Romania, care a avut loc la hotelul Sinaia, din statiunea Sinaia.

Lucrarile forumului s-au desfasurat sub sloganul “2013 – Anul European al Cetatenilor`.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal