Participare la sedinta Comisiei pentru Monitorizarea Mecanismelor si Instrumentelor de Sustinere a Exportului si Problematica Curenta de Comert Exterior din cadrul Ministerului Economiei

           Astazi, 24 iulie 2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat la lucrarile Comisiei pentru Monitorizarea Mecanismelor si Instrumentelor de Sustinere a Exportului si Problematica Curenta de Comert Exterior din cadrul Ministerului Economiei.

          Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au fost invitati sa participe la sedinta comisiei mai sus mentionate, prezidata de domnul Costin Lianu, Director General Adjunct, al Departamentului de Comert Exterior. In cadrul acestei intalniri s-a efectuat analiza domeniilor economice exportatoare. De asemenea, reprezentantii fiecarui domeniu la export si-au exprimat opinia privind modul in care aceste domenii se vor regasi in proiectia bugetara pentru anul 2014.

            InfoCons -InfoCons – o9atitudine! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal