Participare la Conferinta “Managementul deseurilor la nivel national in conditii de eficienta si competitivitate”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Participare la Conferinta “Managementul deseurilor la nivel national in conditii de eficienta si competitivitate”

          Astazi, 09 aprilie 2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la Conferinta “Managementul deseurilor la nivel national in conditii de eficienta si competitivitate`, in cadrul expozitiei internationale ROMENVIROTEC – ROMEXPO , eveniment dedicat dezbaterilor cu privire la gestionarea deseurilor in Romania si a aspectelor financiare ale pietei deseurilor la nivel national.

            Toti cei prezenti in sala, au primit materiale educativ-informative din cadrul Campaniilor de Educare si Informare a consumatorilor, derulate de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu