Participare Gala Excelentei cu ocazia editiei jubiliare – a XX-a a Topului Firmelor din Municipiul Bucuresti

Astazi, 06 noiembrie 2013, reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, vor participa la Gala Excelentei cu ocazia editiei jubiliare – a XX-a a Topului Firmelor din Municipiul Bucuresti, organizata de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

In cadrul acestui eveniment, vor fi diseminate materiale educativ-informative realizate in cadrul Campaniilor de Educare si Informare a Consumatorilor, derulate de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons.

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal