Participare eveniment “Protectia datelor personale in contextul dezvoltarii noilor tehnologii”

Domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons -InfoCons participa astazi, 10 iunie 2015 incepand cu ora 11.00 la dezbaterea “Protectia datelor personale in contextul dezvoltarii noilor tehnologii`  organizata  de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii  Datelor cu Caracter Personal cu ocazia celebrarii a 10 ani de la infiintarea acesteia.

Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului, Sala Constantin Stere .

In cadrul evenimentului domnul Mierlea va sustine un scurt discurs privind temtica dezbaterii din punctul de vedere al protectiei consumatorilor.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Eveniment A.N.S.P.D.C.P IMG_1950

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal