Participare Conferinta “SA INTELEGEM VIITORUL. Perspectivele sectorului bancar si ale economiei. Pot bancile schimba viitorul Romaniei in bine?“

Domnul Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons – InfoCons participa astazi, 22 mai 2015 la evenimentul “SA INTELEGEM VIITORUL. Perspectivele sectorului bancar si ale economiei. Pot bancile schimba viitorul Romaniei in bine?organizat de Consiliul Patronatelor Bancare din Romania (CPBR) .

 Reprezentantii bancilor membre ale Consiliului Patronatelor Bancare din Romania (CPBR), avandu-i drept invitati de onoare pe domnii Leszek Balcerowicz, fost Ministru al Finantelor si fost Presedinte al Bancii Nationale din Polonia, si Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, vor analiza starea actuala a sectorului bancar din Romania, perspectivele cooperarii dintre acesta si mediul economic, precum si modalitatile de contributie a bancilor la cresterea economica a Romaniei in perioada urmatoare.

 

 InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal