Participare InfoCons – o9atitudine! – sedinta Consiliului Consultativ din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului

Astazi, 11 octombrie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-o9atitudine! au participat la sedința Consiliului Consultativ al Turismului, din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

In cadrul acestei intruniri, s-au discutat detaliile privind Proiectul pentru legea turimului si au avut loc luari de cuvant cu privire la viziunea strategica pentru dezvoltarea turismului in Romania, punctandu-se caracterul transfrontalier al acestuia.

De asemenea, s-a supus la vot lista evenimentelor si targurilor la care Romania va participa in anul 2013.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal