Participare in cadrul editiei a XXI-a a Taberei de Creatie „Vara pe ulita”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Participare in cadrul editiei a XXI-a a Taberei de Creatie „Vara pe ulita”

Astazi, 13 Iulie 2015, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au fost prezenti in cadrul editiei a XXI-a a Taberei de Creatie “Vara pe ulita`, organizata in parteneriat cu Muzeul National al Satului ‘D. Gusti’.

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au discutat cu cei mici despre ce inteleg ei prin conceptul de protectia consumatorilor, au diseminat materiale educativ-informative, atat copiilor cat si parintilor, iar la final le-au oferit mici premii, constand in reviste cu DVD-uri.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu