“Cu ocazia împlinirii a 18 ani de activitate vă urez, dragi prieteni de la InfoCons – Organizația pentru Protecția Consumatorilor, un sincer LA MULȚI ANI!

 

Mă bucur că anii de strânsă prietenie m-au făcut martora implicării voastre în educarea, informarea și protejarea consumatorilor prin proiecte de anvergură naționale sau internaționale. Prin colaborarea cu ActivaTuNeurona, la care am avut plăcerea să particip, am descoperit în echipa InfoCons oameni total dedicați Misiunii Internaționale de Protecție a Consumatorilor, pentru care bunăstarea și siguranța celor din jur reprezintă un “modus vivendi”. De asemenea, Proiectul “Me is Mine – Observator Model Antifurt de Identitate”, derulat în cadrul Programului Uniunii Europene de Prevenire și Luptă împotriva Crimei al Comisiei Europene (Directoratul General Afaceri Interne) m-a făcut să înțeleg cât de important este să aplic  corespunzător Regulamentul General de Protecție a Datelor, astfel încât să beneficiez de maximă protecție a datelor mele, în mod deosebit în mediul online.

 

La ceas aniversar, când majoratul bate la ușă, vă doresc să rămâneți la fel de implicați și în domeniul culturii, iar campania “O 9 atitudine pentru cultură”, inițiată cu ocazia Sărbătoririi Centenarului, să devină o sursă inepuizabilă de sprijin pentru dezvoltarea tinerilor în sensul recunoașterii și aprecierii adevăratelor valori!

 

Felicitări InfoCons pentru 18 ani dăruiți cetățenilor României!

 

Oana Anghel  – Consiliul National al Audiovizualului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal